ŞEHİT ÖĞRETMEN HAMİT SÜTMEN İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Vizyonumuz Mevcut kaynakları en verimli şekilde kullanarak,bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık,çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun,metotlu çalışan sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki eğitim kurumuna hazırlanan maddi ve manevi bakımdan donatılmış,insani değerleri önemseyen,kendini yetiştirmiş,etkili ve nitelikli,çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektir.

Misyon: Misyonumuz Türk Milli Eğitimin amaç ve ilkeleri doğrultusunda,Türkiye Cumhuriyeti anayasasına ve demokrasinin ilkelerine bağlı,birey olma bilincini kazanmış,sosyal,kültürel,eğitsel,bilimsel,sportif ve sanatsal etkinliklerle milli kültürümüzü benimseyen ve yayılmasına yardımcı olan bireysel ve toplumsal sorunları tanıyan ve bu sorunlara çözüm yolları arama alışkanlığı kazanmış iyi ve mutlu yurttaşlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler: masa tenisi-futsal-badminton-voleybol-basketbol
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 216 59286 07

WEB - https://hamitsutmeniho.meb.k12.tr

Adres - Battalgazi Mahallesi, Bosna Bulvarı, Sarısu Sokak No 3 Sultanbeyli / İstanbul

Öğretim Şekli :İkili Öğretim-Sabah Grubu

Yerleşim Yeri -

Ulaşım 132M, 18M, 320A, 131YS, 132V, KM71, 131B hat numaralı otobüsler ile BOSNA veya KIZ.TEK VE MES.LİS. durağında inerek okulumuza ulaşım sağlayabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 KM